Programma eigenschappen

Deze boekings module  is een extra service voor uw taxi bedrijf.

Een compacte , heldere rit-reserverings mogelijkheid voor uw klanten.

Nee, dit is geen UBER-clone  of  bedoeld voor directe ritten verwerken/rijden.

Dit is een echt reserverings programma, voor ritten op afspraak. Boekingen  altijd  op zijn vroegst 24 van te voren. Hierdoor  heeft u altijd de mogelijkheid, om binnenkomende aanvragen goed te verdelen/in te schalen of in uw agenda /kalender te plaatsen.

Voor deze boekings module  heeft u wel een persoonlijke GOOGLE DIRECTIONS API code nodig.

Aan te vragen via Google

Toepassing

Laat uw klanten direct  van adres naar adres  de route  incluis  Km en  geschatte kosten zien.

De klant kan ook een luchthaven kiezen als begin (ophalen vanaf airport)  of bestemming (brengen naar airport) .

Hierna kan de "klant" op eenvoudige wijze de reservering  via een paar heldere stappen afronden.

Standaard is  "contant afrekenen met de chauffeur" maar ook betalen via PAYPAL is mogelijk  en als extra met een IDEAL betaal module. Hiervoor is wel een MOLLIE account noodzakelijk (gratis aanvragen >>Kleine vergoeding per boeking.)

De tarieven  kunt u aanpassen. Bijvoorbeeld: een basis startkosten bedrag,  een Km prijs voor de eerste 40 Kilometers en  voor langere afstanden voegt u een zogenaamde zone in. Zone 2 zou dan kunnen zijn : van 41 tot 80KM, gevolgd door zone 3 welke een tarief weergeeft voor 80 tot 200 Kilometer.

Zo heeft uw klant  direct een inzicht van de ritprijs.

Bij deze module   kunt u ook wagen types instellen  elk met hun eigen opstart tarieven en Km-berekening.

Voor een sedan, een minivan of een suv kunt u op die manier voor elk type voertuig een eigen calculatie door het programma laten maken.

Maar er is meer. Heeft uw bedrijf  meerdere wagens op de weg dan  kunt u  per wagen type ook eigen chauffeurs toekennen..

Hoewel dit programma  niet de zgn "DISPATCHER"  technieken in zich heeft, kan het met de aangevraagde ritten per autotype en per chauffeur een email sequentie starten, waarbij  de rit  aan chauffeur nr 1 wordt aangeboden. . Heeft deze na een door u zelf ingestelde tijd nog niet de rit bevestigd, gaat het programma door naar chauffeur nr2  enz enz.

Dit kan handig zijn als u met een aantal "vaste "chauffeurs rijdt.

In de praktijk is het echter vaak veel directer en efficienter als u  de binnekomende boekings aanvragen door uw administratie  handmatig   naar een kalender systeem verwerkt. Dan kan elke chauffeur zijn aandacht op de weg houden en doet de administratie de planning.

Het programma heeft geen GPS tracking, dus het houd ook niet de posities van uw wagens bij. Dit is ook niet echt nodig, omdat de ritten altijd  in de toekomst liggen en niet a la minute hoeven worden verwerkt. 

Via een handige constructie ( op uw eigen administratie computer) kunt u  binnenkomende email rit aanvragen  direct verdelen naar de Kalender in uw email-programma. Deze Agenda is hierna  met slechts een paar klikken toe te voegen aan bijvb Googlekalender. Of u kiest ervoor om een eigen kalender te laten instaleren .(enkel zichtbaar voor ADMIN)

Natuurlijk zijn alle boekingen ook direct in een browser te volgen. Hiervoor hoeft u enkel in te loggen met uw accountnaam+wachtwoord en een compleet ritten overzicht en de status van de aanvragen staat keurig op volgorde. (Ga boven in de menubalk  naar RIT-ADMIN login met gebruikersnaam : demo wachtwoord : demo ) Nadat u bent ingelogd ziet u ook  in de menu balk de verborgen kalender installatie op uw website.  (de eigen kalender werkt fantastisch samen met Thunderbird-emailclient op uw computer)

Mocht u er niet direct uitkomen, wat voor u  en uw bedrijf  de beste afhandelings methode zou zijn, dan is er onze support afdeling /webmaster  die u bij het inrichten van deze combinatie adviezen kan geven of het via een online support programma, zelfs  voor u  instaleren.

ps: ***een bedrijfs of kantoor computer moet natuurlijk wel goed zijn ingericht. Onze IT support afdeling is er niet voor achterstallig computer onderhoud. Voor alle on-line support sessies wordt een klein tarief berekend.

Image

boekingsformulier

programma instellingen

wagen selektie

tarief instellingen