Image

Taxi Pakketten voorkleinemiddelgrotezelfstandigemoderneTaxi bedrijven

Gold pakket

Wat is samengesteld in het GoldPakket is de ideale oplossing voor kleinere en middelgrote taxibedrijven. Alle functies van online reserveren zitten erin middels een boekings module met KM-Berekening + een boekings formulier. Alle tarieven worden aangepast aan uw eigen berekening voor diverse wagen types. Ook voor het geven van "speciale luchthaven tarieven" is in een kortings-coupon opgenomen.

De afhandeling geschied  of in uw eigen email programma , waar alle ritten binnen komen, (aangeraden) of u leest alle bestellingen direct online. Het plaatsen van uw bedrijfslogo en het geven van eigen teksten is uiteraard mogelijk. Afbeeldingen worden in overleg samengesteld met onze IT afdeling.

Uiteraard  alles onder de laatste eisen, welke van online bedrijven wordt verwacht : GroenSlotje, Privacy en Cookie melding, AlgemeneVoorwaarden . Alles conform EU  GDPR wetgeving !

Ontdek meer over de dynamische eigenschappen van dit Taxi-Pakket en hoe effectief de Calculator kan werken voor uw bedrijf: Klik hier

Image

Blue/Silver pakket

Heetft u reeds een domeinnaam en webist en wilt u deze opzet behouden?  Dan is er een optie om via een "In Line Constructie" de calculator KM berekenings module aan uw website toete voegen.

Neem hiervoor contact op met onze  support afdeling

Image
Image